Jeroen Kubbenga

Logo van KS Medical Group met een groene kleuraccent en de website 'KSMG.NL' eronder.

Jeroen Kubbenga

Expert in Medische Producten & Eigenaar van KS Medical Group

Portret van Jeroen Kubbenga, oprichter van KS Medical Group.

Bijna tien jaar geleden, met een diepe toewijding aan de gezondheidszorg, richtte Jeroen Kubbenga KS Medical Group op. Zijn doel was om een breed scala aan toegankelijke en hoogwaardige medische producten te leveren die essentieel zijn voor een verscheidenheid aan zorgprofessionals. Met producten variërend van wegwerpitems voor longfunctie tot verbandmiddelen en massageproducten, bedient KS Medical Group belangrijke klantgroepen zoals ziekenhuizen, huisartsen, fysiotherapeuten en sportverenigingen.

De verschuiving naar e-commerce platforms zoals bol.com heeft het potentieel van KS Medical Group verder ontsloten, waardoor een stevige ondersteuning door betrouwbare medische fulfilment service noodzakelijk werd. Dit leidde tot de belangrijke samenwerking met FB Fulfillment, een partnerschap dat zowel logistieke efficiëntie als klanttevredenheid aanzienlijk heeft verbeterd.

Door de medische fulfilment oplossingen van FB Fulfillment kan Jeroen zich richten op verdere bedrijfsgroei en klantenservice, terwijl de logistiek en distributie naadloos worden beheerd. Deze samenwerking zorgt voor tijdige en betrouwbare leveringen, een cruciale factor in de e-commerce gezondheidszorg.

Benieuwd naar hoe FB Fulfillment uw logistieke processen kan stroomlijnen en uw medische producten efficiënt kan beheren? Bezoek FB Fulfillment voor meer informatie.

Interesse in ons assortiment? Ontdek meer op de website van KS Medical Group, volg ons voor updates op Instagram, Facebook, of LinkedIn.

 
 

 

 

Waarom Koos u voor FB Fulfilment?

"Bij FB Fulfillment hou je gewoon je eigen controle over je eigen spulletjes. Je hebt gewoon zelf toegang tot de producten. Dat vind ik ook belangrijk. Dat is eigenlijk voor mij de grootste doorslaggevende factor om voor FB te kiezen."

De uitdaging

KS Medical Group zag de complexiteit in voorraadbeheer en vraag naar medische producten toenemen, wat de noodzaak voor een betrouwbare medische fulfilment service onderstreepte. Jeroen's focus op e-commerce gezondheidszorg vereiste een partner die onafhankelijkheid en logistieke efficiëntie kon waarborgen.

Gespecialiseerde Fulfilment: Oplossingen en Prestaties

Partnerschap met FB Fulfillment

Dankzij het partnerschap met FB Fulfillment kon Jeroen de controle over zijn medische benodigdheden behouden, wat cruciaal was tijdens de uitbreiding van KS Medical Group. Deze gespecialiseerde fulfilment dienst heeft zich gericht op de unieke behoeften van de gezondheidszorg, waardoor Jeroen en zijn team zich konden concentreren op kernactiviteiten zonder de logistieke complexiteit.

Flexibiliteit en Efficiëntie

FB Fulfillment leverde flexibele en efficiënte fulfilment oplossingen voor de gezondheidszorg, die essentieel waren voor de aanpassing en groei van KS Medical Group. Dit stelde het bedrijf in staat geleidelijk meer verantwoordelijkheden over te dragen, waarbij Jeroen’s tevredenheid met de samenwerking versterkt werd door directe toegang tot en controle over de voorraad.

Medische producten verzorgd door KS Medical Group.

Wat We Hebben Gecreëerd: Samen Groeien

Verbeterde Bedrijfsoperaties

De samenwerking met FB Fulfillment heeft aanzienlijk bijgedragen aan de verbetering van de logistieke oplossingen voor farmaceutica en andere medische producten. Door de versterking van de online marketing voor gezondheidszorg, kon KS Medical Group effectiever concurreren op e-commerce platforms, wat resulteerde in verbeterde klanttevredenheid en marktpenetratie.

Langetermijnstabiliteit door Zakelijke Samenwerking

Het partnerschap is een fundament geworden voor duurzame groei, waardoor KS Medical Group zich heeft kunnen vestigen als een betrouwbare leverancier in zowel B2B als B2C markten. Deze zakelijke samenwerking biedt een solide basis voor toekomstige uitbreidingen en innovaties in de fulfilment & logistics van medische producten.

Uw Ambities, Onze Missie

Bent u klaar om uw logistieke uitdagingen aan te pakken en uw operaties te optimaliseren? Neem vandaag nog contact op met FB Fulfillment voor een op maat gemaakte medische fulfilment oplossing in Nederland. Onze experts staan klaar om een samenwerking te starten die uw bedrijf naar het volgende niveau tilt.

Meer weten?
Neem vandaag nog contact op

Neem contact met ons op en we regelen een adviesgesprek om je huidige activiteiten, toekomstige ambities en obstakels te bespreken.

Vervolgens maken we een voorstel op maat, inclusief een volledig overzicht van de prijzen en een rondleiding op een van onze locaties.

Spreek met een fulfilmentexpert

Vul hieronder je gegevens in en een van onze experts neemt binnen 24 uur contact met je op.

Logo van FB Fulfilment in aubergine kleur met de slogan 'handle with trust'.