M.V. Scrieciu

Logo met een gestileerde zwarte gloeilamp waarvan de gloeidraad een hartvorm heeft, tegen een effen witte achtergrond, met 'De Verlichting Shop' eronder geschreven in vetgedrukte letters.

M.V. Scrieciu

Expert in Verlichtingsoplossingen & Eigenaar van De Verlichting Shop

Een zelfverzekerde man met een volle baard en gestyled haar, gekleed in een witte trui, glimlacht tegen een fel turquoise achtergrond.

Welkom bij FB Fulfilment, waar we trots zijn om onze samenwerking met De Verlichting Shop te presenteren, een vooraanstaande speler in de verlichtingsindustrie. Onze missie is het stroomlijnen van webshop fulfilment en het leveren van topkwaliteit 3PL diensten, wat ons een ideale partner maakt voor gespecialiseerde markten zoals die van De Verlichting Shop.

De basis van onze samenwerking ligt in een gedeelde visie op kwaliteit en duurzaamheid. Martin, de oprichter van De Verlichting Shop, komt uit een familie die al generaties lang in de verlichtingsdistributie zit. Hij heeft de visie om “licht in de huizen van mensen te brengen” en heeft dit doel verder verfijnd door zich te concentreren op niche-aspecten van de verlichtingsindustrie. Deze focus op specialisatie en kwaliteit sluit naadloos aan bij onze benadering van fulfilment.

Door onze krachten te bundelen, hebben we de logistieke operaties van De Verlichting Shop getransformeerd, wat leidt tot een aanzienlijke verbetering van zowel de efficiëntie als de klanttevredenheid. Met onze geavanceerde webshop fulfilment oplossingen en uitgebreide 3PL diensten, ondersteunen we de ambitie van Martin om zijn bedrijf te laten groeien en tegelijkertijd de ecologische voetafdruk te verkleinen.

"Met FB Fulfilment hebben we de perfecte balans gevonden: eigen ruimte voor opslag en directe toegang voor optimalisatie, wat ons maandelijks 80 uur scheelt. Een verademing in onze bedrijfsvoering!"
Een zelfverzekerde man met een volle baard en gestyled haar, gekleed in een witte trui, glimlacht tegen een fel turquoise achtergrond.
M.V. Scrieciu
Eigenaar

De uitdaging

De handmatige orderverwerking van De Verlichting Shop beperkte groei, waardoor de overstap naar FB Fulfilment voor verbeterde efficiëntie en focus op kernactiviteiten noodzakelijk werd.

Resultaten van Onze Samenwerking

Kostenefficiëntie door Geïntegreerde Softwareoplossingent

Kostenefficiëntie door Geïntegreerde Softwareoplossingen
Dankzij onze fulfilment services heeft De Verlichting Shop significante kostenbesparingen gerealiseerd, die maandelijks tussen de €500 en €600 bedragen. Deze besparing op fulfilment center Nederland kosten heeft hen in staat gesteld meer middelen te investeren in klantbetrokkenheid en bedrijfsuitbreiding.

Verbeterde Arbeidsefficiëntie en Strategische Focus

De overstap naar FB Fulfilment voor webshop fulfilment heeft arbeidsintensieve magazijntaken verminderd, waardoor Martin en zijn team meer tijd hebben voor strategische bedrijfsgroei en marketinginitiatieven. Dit toont onze capaciteit om operationele uitdagingen efficiënt aan te pakken en zakelijke groei binnen ecommerce fulfilment te faciliteren.

Een vrouwelijke hand met glinsterende, paarse nagellak houdt een verlichte gloeilamp met een complexe, spiraalvormige gloeidraad vast tegen een donkere achtergrond.

Wat We Gecreëerd Hebben: Toegesneden Oplossingen en Superieure Service

Op Maat Gemaakte Fulfilment Oplossingen

Met een dedicated unit binnen FB Fulfillment hebben we een systeem opgezet dat niet alleen kostenbesparingen benadrukt maar ook operationele flexibiliteit en klantgerichte strategieën biedt. Dit systeem stelt ons in staat om de opslagruimte flexibel aan te passen en de voorraadbeheer efficiënter te beheren, waardoor we kunnen voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten.

Verhoogde Klantenservice en Aandacht voor Detail

FB Fulfilment onderscheidt zich in de fulfilment-industrie door verbeterde klantenservice en aandacht voor detail. Elk klantverzoek en elke vereiste wordt met de grootste zorg en nauwkeurigheid behandeld, waardoor onze ecommerce fulfilment en e-fulfilment diensten uitblinken in klanttevredenheid en operationele excellentie.

Uw Ambities, Onze Missie

Bent u klaar om uw logistieke uitdagingen aan te pakken en uw operaties te optimaliseren? Neem vandaag nog contact op met FB Fulfillment voor een op maat gemaakte fulfilment oplossing in Nederland. Onze experts staan klaar om een samenwerking te starten die uw bedrijf naar het volgende niveau tilt.

Meer weten?
Neem vandaag nog contact op

Neem contact met ons op en we regelen een adviesgesprek om je huidige activiteiten, toekomstige ambities en obstakels te bespreken.

Vervolgens maken we een voorstel op maat, inclusief een volledig overzicht van de prijzen en een rondleiding op een van onze locaties.

Spreek met een fulfilmentexpert

Vul hieronder je gegevens in en een van onze experts neemt binnen 24 uur contact met je op.

Logo van FB Fulfilment in aubergine kleur met de slogan 'handle with trust'.