Onze Diensten

Fulfilment

Fulfilment houdt in dat wij het proces vanuit jouw voorraad tot en met een levering naar de klant faciliteren. Vanaf het gereed maken van je order, het pick and pack proces, kunnen jij en de klant het pakket volgen doormiddel van de track and tracé waarvan iedere zending is voorzien. Vervolgens regelen wij als fulfilment center de orderverwerking en verzending naar de klant. Bij same day delivery zie je dat de cut-off tijd eerder ligt, opdat de vervoerders voldoende tijd hebben om de zending ook daadwerkelijk dezelfde dag bij de klant af te leveren. Veel gebruikte vervoerders van FB Fulfilment zijn Packs, PostNL en Trunkrs. Je kiest uiteraard zelf met welke vervoerder je pakket verzonden zal worden. Geretourneerde bestellingen worden gecheckt, opnieuw verpakt en teruggenomen in de fulfilment voorraad.

Inslag, Opslag en Uitslag

Bij inslag worden de goederen na het in ontvangst nemen gecontroleerd op aantallen en status. Vervolgens zal de voorraad in de opslag opgenomen worden op de meest passende locatie. Hierdoor kunnen wij je product weer snel vinden tijdens het uitslag proces zodra er een bestelling wordt geplaatst. De complete order wordt naar de inpak afdeling gebracht en voorzien van de juiste verpakking. Tijdens het inpakken kunnen er extra producten zoals stickers of folders worden bijgevoegd. Deze diensten behoren allemaal tot het totaalpakket van ons fulfilment center.

Pallets

Ben je op zoek naar een goede locatie om pallets met producten op te slaan? FB Fulfilment zorgt in onze palletopslag voor de best mogelijke omstandigheden voor je bulkvoorraad, welke met zorg geordend en opgeslagen zullen worden. Wij zullen de pallets vervolgens gebruiken om de voorraad in je stellingen aan te vullen. Hierdoor liggen je producten altijd op de juiste plaats en liggen de stellingen niet te vol met producten. Zo houden wij het fulfilment proces overzichtelijk. FB Fulfilment heeft naast deze diensten tal van voordelen ten opzichte van andere fulfilment centers.