Onze Diensten

Fulfilment

Fulfilment houdt in dat wij het proces vanuit jouw voorraad tot en met een levering naar de klant faciliteren. Vanaf het gereed maken van je order, het pick and pack proces,  kunnen jij en de klant het pakket volgen in het proces door de track and trace waarvan iedere zending is voorzien. Vervolgens regelen wij de verzending naar de klant. Bij same day delivery zie je dat de cut-off tijd eerder ligt, opdat de vervoerders voldoende tijd hebben om de zending ook daadwerkelijk dezelfde dag bij de klant af te leveren. Veel gebruikte vervoerders zijn Packs, PostNL en Red je pakketje. Je kiest uiteraard zelf met welke vervoerder je pakket verzonden zal worden. Geretourneerde bestellingen worden gecheckt, opnieuw verpakt en teruggenomen in de fulfilment voorraad.

Inslag, Opslag en Uitslag

Bij inslag worden na het in ontvangst nemen de goederen gecontroleerd op aantallen en status. Vervolgens zal de voorraad in de opslag opgenomen worden op de meest passende locatie. Hierdoor kunnen wij je product weer snel vinden tijdens het uitslag proces zodra er een bestelling wordt geplaatst. De complete order wordt naar de inpak afdeling gebracht en voorzien van de juiste verpakking.

Pallets

Ben je op zoek naar een goede locatie om pallets met producten op te slaan? Wij zorgen in onze palletopslag voor de best mogelijke omstandigheden voor je bulkvoorraad, welke met de zorg geordend opgeslagen zullen worden.