E-commerce revolutioneren met een nieuw Fulfilment centrum in Zwolle

De nieuwe FB Fulfilment locatie in Zwolle vanuit de lucht gezien

Overzicht

In de dynamische wereld van e-commerce is FB Fulfilment een game-changer. We zijn verheugd om onze nieuwste stap in het revolutioneren van de fulfilment-industrie aan te kondigen: de opening van een nieuw centrum in de historische stad Zwolle. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in onze missie om de fulfilment-industrie te decentraliseren en een totale e-commerce oplossing voor onze klanten te bieden.

Waarom Zwolle?

Zwolle, sinds 1294 lid van de Hanze, is een stad die geschiedenis en modernisering op een prachtige wijze combineert. De strategische ligging in het midden van Nederland maakt het een ideale hub voor efficiënte fulfilment. De stad is de thuisbasis van een levendige gemeenschap van jonge mensen en scholen, die zorgt voor een robuuste arbeidsmarkt en een potentieel klantenbestand voor webshops.

De aanwezigheid van Wehkamp, een bekend Nederlands bedrijf, en een overvloed aan webshops in Zwolle, onderstreept verder het belang van de stad in het e-commerce landschap. In feite heeft Nederland nu meer webshops dan fysieke winkels, wat het groeiende belang van efficiënte en betrouwbare fulfilmentdiensten vergroot.

De modernisering van Zwolle als stad sluit perfect aan bij de visie van FB Fulfilment. De nieuwe ruimten, gebouwen en de instroom van jonge mensen bieden nieuwe kansen en hebben potentieel voor groei. Terwijl we onze aanwezigheid in Zwolle vestigen, kijken we ernaar uit om deel uit te maken van deze levendige, vooruitstrevende gemeenschap.

Het nieuwe centrum in Zwolle

Ons nieuwe centrum in Zwolle is een bewijs van onze toewijding aan groei en uitbreiding. Hoewel het centrum begint met een klein team van 2-3 medewerkers, is het geschikt om, afgezien van bederfelijke goederen, elk type product te verwerken. Deze locatie kan makkelijk 500 orders per dag verwerken. Dit centrum biedt, net als al onze andere locaties, dezelfde hoogwaardige, efficiënte diensten die onze klanten van ons gewend zijn.

Het centrum in Zwolle is meer dan alleen een nieuwe locatie; het is een zaadje waaruit we van plan zijn te groeien. Naarmate we onze activiteiten uitbreiden, zullen we blijven aanpassen en evolueren, altijd strevend naar het bieden van de best mogelijke service voor onze klanten.

De visie van FB Fulfilment

De opening van ons nieuwe centrum in Zwolle sluit perfect aan bij onze groeistrategie. We streven ernaar om in de komende vijf jaar meerdere locaties door heel Nederland te vestigen, en dit nieuwe centrum is een belangrijke stap in die richting. We geloven dat onze gedecentraliseerde aanpak, gecombineerd met onze toewijding aan flexibiliteit en snelheid, de fulfilment-industrie zal revolutioneren en ongeëvenaarde service zal bieden aan onze klanten.

Onze visie gaat daarmee dus niet alleen over groei; het gaat over het revolutioneren van de manier waarop bedrijven fulfilment benaderen. Door onze visie bieden we een fulfilmentmodel dat aanpasbaar, efficiënt en klantgericht is. We zijn niet zomaar een fulfilmentcentrum; we zijn een essentiële schakel in het succes van onze klanten.

Dankwoord voor onze partners

Terwijl we aan dit spannende nieuwe hoofdstuk beginnen, willen we onze huidige klanten bedanken voor hun voortdurende loyaliteit en geloof in ons concept. We kijken ernaar uit om u te bedienen vanuit ons nieuwe centrum in Zwolle en om de hoogwaardige, efficiënte fulfilment diensten die u van FB Fulfilment gewend bent te continueren. Samen zullen we de fulfilment-industrie revolutioneren en bedrijven helpen floreren in de wereld van e-commerce.

Meer weten?
Neem vandaag nog contact op

Neem contact met ons op en we regelen een adviesgesprek om je huidige activiteiten, toekomstige ambities en obstakels te bespreken.

Vervolgens maken we een voorstel op maat, inclusief een volledig overzicht van de prijzen en een rondleiding op een van onze locaties.

Logo van FB Fulfilment in aubergine kleur met de slogan 'handle with trust'.

Spreek met een fulfilmentexpert

Vul hieronder je gegevens in en een van onze experts neemt binnen 24 uur contact met je op.