Ons verhaal

In 2016 lanceerde Igalain het eerste echt flexibele fulfilmentcentrum van Nederland, FB Fulfilment.

Meer dan acht jaar geleden zag Igalain Kitoko, de grondlegger van FB Fulfilment, de kans om de verouderde fulfilmentindustrie te transformeren. 

Met een visie op een flexibel, cloud-gebaseerd logistiek systeem dat verkoop stimuleert, klanttevredenheid verhoogt en operaties voor online merken stroomlijnt, zette hij de stap naar verandering. 

In 2016 werd deze visie werkelijkheid met de lancering van Nederland’s eerste echt flexibele fulfilmentcentrum, FB Fulfilment. Door innovatie en aanpassingsvermogen voorop te stellen, brak Igalain met de conventies en introduceerde een nieuw tijdperk in e-commerce logistiek, gericht op efficiëntie en klanttevredenheid.

Onze kernwaarden

Communicatie

Wij zorgen voor constante updates.

Continuïteit

Altijd dezelfde topkwaliteit service.

Flexibiliteit

Aanpassing aan al jouw behoeften.

Samenwerking

Wij groeien samen met jouw bedrijf.

Opslag & Verzending

Veilig, Flexibel Fulfilment

Bij FB Fulfilment bieden we veilige opslag en verzending voor jouw producten in Nederland, België, en Duitsland, en nu ook internationale verzending door heel Europa en wereldwijd. Kies je eigen verzendverpakking. We zorgen ervoor dat je altijd weet waar je producten zijn, met toegang zeven dagen per week en volledig inzicht in het opslag- en verzendproces.

Duurzaam Dichtbij

Ecologisch Slimme Fulfilment

Bovendien, omdat onze opslagfaciliteit zich bij jou in de buurt bevindt, kunnen we ook bijdragen aan een duurzamere aanpak. Met de kortere verzendafstand verminderen we onze ecologische footprint. Uiteindelijk zijn wij een verlengde van jouw bedrijf en helpen we je om het beste uit je online business te halen.

Flexibel Opslagbeheer

Groei met Jouw Succes

We zorgen ervoor dat jouw producten veilig worden opgeslagen in onze moderne opslagfaciliteit, die zich dicht bij jou bevindt, en dat jouw opslag meegroeit met jouw succes. En wanneer je even wat minder ruimte nodig hebt, passen we ons daarop aan.

Zorgeloos Verzenden

Expertise in Opslag & Verzending

En weet je wat ook prettig is? Je hoeft je helemaal niet te verdiepen in wat voor soort opslag nodig is voor jouw producten en welke verzendmethode daar het beste bij past. Wij kennen de wet- en regelgeving en zorgen dat onze faciliteiten voldoen aan de eisen voor jouw product.

Transparantie & Groei

Samen naar Vijfsterren-Succes

We zijn heel zichtbaar en transparant voor jou en je klant. En zo hoort het ook. Ze moeten jou en je producten zien, jouw service en snelheid waarderen en vijfsterren-reviews blijven geven, zodat jij lekker verder kunt dromen over je bedrijf. Wij groeien wel met je mee.

Neem contact op

Klaar om je verkoop te laten groeien?

Spreek met een van onze fulfilmentspecialisten en we regelen een adviesgesprek om uw huidige activiteiten, toekomstige ambities en belemmeringen te bespreken.

Spreek met een fulfilmentexpert

Vul hieronder je gegevens in en een van onze experts neemt binnen 24 uur contact met je op.