Onze voordelen

Snelle facilitatie en communicatie

Het versturen kan bij FB Fulfilment met same day delivery. Wij reageren dezelfde dag nog op je mail. Bij FB Fulfilment heb je je eigen contactpersoon die op ieder gewenst moment kan meedenken en voor iedere situatie een passende oplossing kan bieden. Jouw waardering vloeit voort uit onze betrouwbaarheid en wij denken graag met je mee om iedere levering op tijd en voor de juiste prijs af te leveren. Communicatie is voor een goed fulfilment center ontzettend belangrijk. Klanten verwachten dat er beloftes worden nagekomen en dus moeten wij als fulfilment center snel kunnen handelen en reageren op snel veranderen situaties. Een goede en snelle orderverwerking is voor ons ontzettend belangrijk.

Gemakkelijke en persoonlijk beveiligde opslag van je producten

FB Fulfilment werkt samen met een landelijk opererend opslagbedrijf, waar je dagelijks van 6:00 tot 23:00 toegang hebt tot je voorraad. Hier zijn je producten altijd veilig en goed opgeslagen en voor ons makkelijk en snel bereikbaar voor verzending. Je kunt er voor kiezen om een eigen opslag unit te huren bij Allsafe, maar je kunt de producten ook uitstallen in een unit van FB fulfilment.

Camera registratie inpakproces

Bij FB Fulfilment wordt elke bestelling op verschillende momenten in het orderverwerkingsproces gescand. Doordat deze scans plaatsvinden kunnen wij de bestellingen goed volgen. Het inpakken van de bestellingen wordt opgenomen doormiddel van een camera. Hierdoor kun je altijd zien wat er is ingepakt en wanneer dit is ingepakt. Geeft de klant aan onvoldoende artikelen te hebben ontvangen? Ons fulfilment center zal de beelden terughalen en controleren of dit ook echt zo is. De camerabeelden van het inpak proces zullen 14 dagen in ons systeem bewaard blijven. Op deze manier weten wij als fulfilment center altijd te achterhalen waar iets eventueel mis is gegaan.

Voordelige tarieven en gratis track and trace

FB Fulfilment levert maatwerk voor jouw situatie en hanteren daarbij voordelige tarieven en gratis track and trace voor je zendingen. Wij hebben geen minimale afname noch zit je ergens aan vast, zodat onze diensten ook aantrekkelijk zijn voor een spoedgeval of wanneer deze alleen seizoensgebonden zijn. Lees meer over onze diensten of neem vrijblijvend contact op zodat we jouw unieke situatie kunnen bekijken en de best mogelijke fulfilment oplossing kunnen aanbieden.