Onze voordelen

Snelle facilitatie en communicatie

Het versturen kan bij FB Fulfilment met same day delivery. Wij reageren dezelfde dag nog op je mail. Je krijgt bij ons je eigen contactpersoon waarmee de lijntjes kort worden gehouden en we snel voor je kunnen schakelen.

Gemakkelijke en persoonlijk beveiligde opslag van je producten

Wij werken samen met ALLSAFE miniopslag, waar je dagelijks van 6:00 tot 23:00 toegang hebt tot je voorraad. Hier zijn je producten altijd veilig en goed opgeslagen en voor ons makkelijk en snel bereikbaar voor verzending.

Betrouwbaar en meedenkend in onze services

Bij FB Fulfilment heb je je eigen contactpersoon die op ieder gewenst moment kan meedenken en voor iedere situatie een passende oplossing kan bieden. Jouw waardering vloeit voort uit onze betrouwbaarheid en wij denken graag met je mee om iedere levering op tijd en voor de juiste prijs af te leveren.

Voordelige tarieven en gratis track and trace

Wij leveren maatwerk voor jouw situatie en hanteren daarbij voordelige tarieven en gratis track and trace voor je zendingen. Wij hebben geen minimale afname noch zit je ergens aan vast, zodat onze diensten ook aantrekkelijk zijn voor een spoedgeval of wanneer deze alleen seizoensgebonden zijn.